Tuzla Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü Çifte Etkinlikle Kutladı

Tuzla Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde 2 etkinlik düzenledi. Etkinliklerde geri dönüşümün yaşamamıza ve ekonomiye olan katkısı vurgulandı.
Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Orhanlı Meydanı’nda bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Orhanlı Meydanı’nda Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi ve onların Dünya Çevre Günü’nü kutladı. Çabuk, alandaki programın ardından Orhanlı İlkokulu’ndaki etkinliği izledi. Temizliğe çok önem veren bir medeniyetin mensupları olarak tertemiz bir Tuzla için çalıştıklarını belirten Ahmet Çabuk,  “Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde hep birlikte tertemiz bir Tuzla için çalışıyoruz. Tuzla Belediyesi olarak her daim temiz ve yaşanması güzel bir çevre amaçladık. Bu yüzden temizlik bizim önceliklerimiz arasındadır. Biz geleceğimize temiz bir Tuzla bırakacağız. Gençlerimizden emanetlerimize sahip çıkmalarını bekliyoruz.” dedi.
Tuzla Belediyesi ve çözüm ortakları olan  lisanslı geri dönüşüm firmaları, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Orhanlı İlkokulu’nda geri dönüşüm konulu eğitim sonrasında öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.