Başkan Yazıcı, ‘Genç Gönüllüler’i Balkan Turu ve Kapadokya Gezisiyle Ödüllendirdi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Genç Gönüllüler Ligi’nde ilk 6’ya kalmak için yarışan gençlerin hepsini Balkan Turu ve Kapadokya Gezisi ile ödüllendirdi. Ödülden yarışmaya katılan 72 gruptan yaklaşık 290 genç yararlandı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Tuzla Belediyesi Genç Gönüllüler Ligi’ne katılan gruplara verdiği sözü tuttu. İyilikte ilk 6’ya kalmak için yarışan gençler, ödül töreninde Başkan Yazıcı’nın sürpriziyle karşılaştı. Başkan Yazıcı, lige katılan 72 grubun ilk 10’unu Balkan turu, 62 grubu da Kapadokya gezisi ile ödüllendirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ödülleri arttırması ile Balkan turuna 40 öğrenci, Kapadokya gezisine ise 250 öğrenci katıldı. Balkan turuna 12 Eylül’de çıkan Tuzlalı gençler, Yunanistan, Makedonya, Kosova ve Bulgaristan’da 4’ü başkent olmak üzere 15 tarihi kentte 5 günlük kültür gezisine katıldı. Gençler, Balkanlar’da Osmanlı’nın izlerini taşıyan tarihi eserleri ve Türk büyüklerinin türbelerini ziyaret etti, farklı kültürleri yakından tanıma fırsatı buldu. Kapadokya gezisi ile ödüllendirilen 250 öğrenci de 2 grup halinde gezilere katılarak, Kapadokya yöresinin tarihi ve turistik yerlerini gezip görme imkanı bulundu.
Genç Gönüllüler Ligi’nde yarışarak gezilere katılan gençler, kendilerini ödüllendiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.