Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Sezon Sonunda “Ah Şu Çocuklar” Tiyatrosunu Sahneledi

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı finalinde “Ah Şu Çocuklar” isimli tiyatroyu sahneledi.
Çocuklarından yüksek beklentisi olan ebeveynleri eleştirel bir gözle ele alan  “Ah Şu Çocuklar” isimli tiyatro gösterisi Tuzla Belediyesi Sahil Sahnesi’nde sahnelendi. İzleyiciler tarafından çok beğenilen tiyatroda çocuklar ebeveynlerinin taklidini yaparak kendilerini sanatsal açıdan ifade etmeye çalıştı. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri kursiyerleri, tiyatronun finalinde ellerinde fotoğraflarla babalarının ağzından kendilerine mesaj verdi.

Tuzla’da Ne Güzel Cevherler Var
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, tiyatronun ardından yaptığı konuşmada Bilgi Evleri’ni kuran Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Başkan Yazıcı’nın çocuklar ve gençlere yönelik hizmetleri hakkında bilgi veren Özcan, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için yapmamız gereken sadece onlara fırsat vermek, onlara imkân sağlamaktır. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Anne Çocuk Eğitim Merkezleri ve Gençlik Merkezi’mizde ne güzel cevherler var. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyor, alkışlıyor, Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde onlar için yeni fırsatlar sağlayacağımızı tekrar ifade ediyorum.” dedi.