Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Kültür ve Sanat Faaliyetleriyle de Göz Dolduruyor

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü, Necip Fazıl Kısakürek’in ”Bir Adam Yaratmak” adlı eserini tiyatroya uyarlayarak sahneledi.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü, Necip Fazıl Kısakürek’in yazdığı Bir Adam Yaratmak” isimli eserini Muhammet Atalay’ın yönetmeliğinde sahneledi. İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde sahnelenen 3 perdelik oyun, izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.
Tiyatronun ardından tüm oyuncuları tebrik eden Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, “Hamlet’i de bileceğiz,  Shakespeare’i de bileceğiz. Dünyanın tüm sanatlarına hakim olacağız ancak kendi özümüzü, öz değerlerimizi de unutmayacağız. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı tarafından kurulan Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’ndeki gençlerimizi tebrik ediyorum. Ne kadar emek verdiklerini de biliyorum. Tiyatro zor bir sanattır, bu iş severek, gönül vererek olur. Başkanımız Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’ni kurarken “Eğer burada kültür ve sanat büyüyecekse bizim kendi çocuklarımız, gençlerimiz tarafından bunun tamamlanması gerekir” diyerek yola çıktı. Fazla söze gerek olmadığını görüyorsunuz, tablo ortada. Her birine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü Yönetmeni Muhammet Atalay, faaliyetlerinde kendilerine her desteği sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.