Tuzla'daki Okullar Tuzla Belediyesi Tarafından Temizleniyor

Tuzla Belediyesi, ilçedeki okulların boya, badana ve temizliğini yaparak yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlığını sürdürüyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yaz tatilinde bulunan ve yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan okullara desteğini her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdürüyor. Bir yandan İçmeler Mahallesi’nde 6 katlı, 24 derslikli, tam donanımlı bir ortaokulu kendi imkanlarıyla yaptıran Tuzla Belediyesi, diğer yandan da 2 müdürlüğüyle okulları yeni döneme hazırlamada aktif rol alıyor. Tuzla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler okulların yıpranan alanlarında boya yapıyor, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de okulların iç mekanlarını temizliyor.

Eğitimde Üzerimize Düşen Her Sorumluluğu Yerine Getiriyoruz
Tuzla Belediyesi’nin hizmetlerinde “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonunun öncelikli bir yer tuttuğunu belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eğitim camiasına, okullara ve öğrencilere imkanlar ölçüsünde destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Yazıcı, “Biz üstlendiğimiz her sorumluluğu, bu şehrin geleceğinin de bize emanet edildiği düşüncesiyle yerine getiriyoruz. Eğitim de geleceğe yapılabilecek en güzel yatırımdır. ‘Eğitim Kenti Tuzla’da eğitim kalitesinin en yükseğe çıkması için Tuzla Belediyesi olarak üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getiriyoruz. Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almaları, eğitim camiasının da o kutsal mesleği yerine getirirken okullarının mekânsal durumlarını düşünmeden eğitime odaklanarak hizmet sunabilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.” şeklinde konuştu.